Kicsit off whatever

Naszóval, készültem volna még a pulzusmérés matematikájával, de az történt, hogy elmosta az eső a szülinapi piknikemet és ezért szülinapi buli előtti nagy lakásátalakítást plusz erkélysikálást rendeztem, ami sok időmet elvette, és számos kilokalóriát is elégetett, nem beszélve a totális agyi lefáradásról, amely utóbbi nem jellemző tünet a normál sportoknál, szóval nem véletlenül inkább amazokat lájkolom.

Apropó lájkolom: arról is szerettem volna írni, hogy tudom, hogy nem elsősorban az a célcsoport olvas engem (még? vagy végülis? vagy hálistennek?) aki a virtuális világban jobban otthon érzi magát, mint a valódiban, de figyelmetekbe ajánlom, hogy a közösségi érát éljük éppen a zinterneten. Szóval ha valami tetszik, akkor ne hezitálj rányomni kérlek a facebookos gombra, vagy a wiwesre, vagy a twitteresre vagy ha egyiken sem vagy, akkor bátran küldd el mailben a linket annak az ismerősödnek, aki esetleg eszedbe jut a témáról...

Ők nem. Még.   

Nem (csak) azért, hogy hadd érezzem sztárceleb-edző-bloggerinának magamat (ez sosem leszek, vannak bizonyos személyiségi korlátaim e téren...), de azért írok, hogy emberek picit többet tudjanak témákról, meg több legyen a bárány, szóval segítsetek terjeszteni az igét, ha amúgy nektek tetszenek a leírtak, kérlek.

Ami az én feedbackemet illeti: nagyon-nagyon vágyom arra, hogy kommentáljatok, és sokkal kevesebb komment van, mint szeretném... Tudom, a bloghu nem szeret bennünket ilyen szempontból, hiszen nem lehet csak beírni egy nicket, meg a mondanivalót, de mindösszesen 5 mezőt kell kitölteni a regisztrációhoz (nick, email, jelszó, jelszó mégegyszer, kódkép), és kattintani 1-et az érkező emailben, szóval léccilécci, ha van szabad másfél percetek, használjátok fel erre - ha utána belépve maradtok, már nem kell bejelentkezni meg semmi, csak mehet a szövegládadoboz.

Külön örülök egyébként, hogy szinte minden hétre jut egy olvasói levél a mailboxomba, amiben megosztjátok saját speciális helyzeteteket és tanácsot kértek, természetesen nagyon szívesen válaszolok, szóval így is lehet ám. Kis keresgéléssel a mailcímem az oldalon megtalálható.

És most megyek, be kell passzintani húsz liter ásványvizet a hűtőbe. (Mondtam már, hogy a hidratálás fontos?!) Ne vegye el az eső a kedveteket, itt a hétvége, have fun mindenki.

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2010.08.28. 11:46 - Szöszkeboszi

Címkék: offtopic esik edzőlét

16 komment



süti beállítások módosítása