Tudnivalók az első óra előtt

Az órára hozzál magaddal:

* Kényelmes ruhát. Lehet aerobikcucc, lehet macinaci, a lényeg, hogy elég laza legyen ahhoz, hogy kényelmesen tudjál mozogni benne, és elég feszes ahhoz, hogy lásd, hogy a végtagjaid mit csinálnak. Cipő nem kell, zokniban, vagy jó idő esetén mezítláb tornázunk.

* Egy törölközőt (amit ráterítesz a polifoamra).

* Innivalót (ha megszomjazós típus vagy). Izzadni és folyadékot veszteni nem fogunk, azt megígérhetem.


Milyen eszközökre kell számítanom egy órán?

Ha kezdő vagy, szinte semmilyenre. Állva, illetve polifoam matracon végezzük a gyakorlatok nagy részét, esetleg kézisúlyzót használunk kezdetben. A későbbiekben előkerülnek kislabdák (softball), nagylabdák (fitball), gumiszalagok, meg ami még a kezünk ügyébe akad.


Pasi vagyok! Mit csináljak?

Ne ess pánikba, és mindig legyen nálad egy törölköző! :) Viccen kívül, vegyél részt az órán nyugodtan, ha nem riaszt el a túlnyomó hölgytársaság, és ígérd meg, hogy nem veszi zokon a hiúságod, ha elsőre nem vagy elég ruganyos a feladatokhoz! Hiszen azért jössz, hogy egészséges tested és szép arányaid legyenek, nemdebár...? A férfiak izmai (akár a tipikus férfisportoktól mint a súlyzós edzés, akár azok totális hiányától) sokkal kötöttebbek, mint a női testfelépítés. De ne csüggedj, csatlakozz nyugodtan, és ha elviseled, hogy nem muszklit ugráltatni jössz, igazán jó mozgásban lesz részed!

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2010.05.25. 22:03 - Szöszkeboszi

2 komment



süti beállítások módosítása