Step Up!

Korábban beszámoltam már arról, hogy miként volt az a felszabadító érzésem Edo step aerobik óráján, hogy nem vagyok hülye és a koreográfia megtanulható. Sőt, idézem akkori bölcs szavaimat is:

"néhányszor vissza kellene űznöm magamat, akár csak 2-3 alkalommal, amíg az alaplépések rutinná válnak, és ha már nem kell a lépésekre és a sorrendre figyelni, csak a sorrendre, az kifejezetten könnyítene a dolgon."

Most meglepve fedeztem fel, hogy Edo ennek a szellemében elkezdett egy lépésenkénti step oktatósorozatot feltenni netre, hogy azok, akik a fenti megvilágosodásomat szintén átélték, tudjanak gyakorolni. Otthon, steppad nélkül akár. A kollegina szerint fejben is - de én azt hiszem, ez inkább csak az aerobikedzők flúgja a bkv-n üldögélve. De nincs abban semmi, ha otthon is felhúzzuk az edzőcipőt.

Mielőtt rátérnék a videókra - ha bárki aki azt gondolja, hogy most becsukja az oldalt, majd később megnézi őket - gyorsan szólok, hogy a mozgóképek után alant nyereményjáték jön, érdemes csekkolni.


 
Az alaplépés, tap up.

 
Basic, azaz sétálás - jobb lábbal kezdve jobb-bal-jobb-bal, bal lábbal kezdve bal-jobb-bal-jobb. Eddig nem is nehéz!

 
Mambo: na, itt kezd trükkös lenni a történet, de nézzük csak: egy-kettő elöl, három-négy hátul.

 
Térdhúzások, ez élvezetes, és sima ügy. Akármennyit lehet húzkodni belőle, csak győzzük számolni.

Persze ezek csak a legalapabb alaplépések, de legalább előkészülhetünk a Próbára. Edoval azt találtuk ki, hogy játszunk azokkal, akik hajlandók (újabb) esélyt adni a stepnek: nem könyvelték el valaha magukban, hogy ez mission impossible, vagy esetleg elhiszik nekem bemondásra, hogy érdemes egy jó, a koreográfiát okosan felépítő oktatóval kipróbálni.

Szóval, akik ellátogatnak Edo következő 4 step aerobik órájából egyre avagy többre (szerda 18 óra, Megafitness Köki), ajándéksorsoláson vesznek részt.

A helyszínen kitöltött kuponok alapján:

a május 9-i óra résztvevőiből valaki egy Adidas sportszatyrot nyer,

május 16-án a díj egy ugrálókötél,

május 23-án egy strandpapucs,

és május 30-án pedig egy 25 perces svéd masszázs vár egy szerencsés delikvensre.

A négy alkalom után pedig MINDEN leadott kupon részt vesz a sorsoláson, melyen valaki egy steppaddal lesz gazdagabb. Meg persze a "megpróbáltam", a "megcsináltam", vagy a "wow" jóérzésével. Minél több órán volt ott valaki a 4-ből, annál több kuponnal játszik, így nyilvánvalóan növelheti nyerési esélyeit.

Szóval, aki egy kis játékkal megtámogatva szívesen kipróbálja, hogy az a 600-700 kcal leszteppelés mégsem olyan ördöngösség, készüljön! Május 9-től Step Up. Aztán az utólagos véleményeket várom itt kommentben.

Addig pedig ide is nyomhatsz egyet: 

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2012.05.07. 08:00 - Szöszkeboszi

Címkék: játék aerobik

5 komment



süti beállítások módosítása