Perfekt Pilates Popsi (kódneve: Pippa)

Ott él valahol Londonban az a Pilates oktató, akinek közreműködésével jöhetett létre (állítólag) a 2011-es év egyik legtöbbet posztolt hátsója, megannyi főcím, újsághír és poszt ihletője.

Az angol trónörökösné húga, Pippa Middleton a "Pilates on the go" nevezetű intézmény látogatója, és az erről szóló nyári posztomban még ezt a mondatot is elejtettem: "Riszpekt a kolleginának, hogy azóta sem került ki a Pippasegg-gyár felirat a [website] főoldalra." Nos, az azóta sem, de karácsony óta kapható az Amazonon a The Perfect Pilates Bum című (A tökéletes Pilates popsi) torna DVD a fent említett stúdió tulajdonosától.

A kollegina, Margot Campbell köztünk szólva trükkös ám, ugyanis a program - szerencsére - komplex Pilates gyakorlatsornak tűnik, egyáltalán nem hátsófertály-specifikus. Itt megtekinthető a szóban forgó dvd ötperces beharangozója. Persze ki ítélhetné el, hogy leghíresebb "termékével" próbálja reklámozni a portékáját?

Nem hallgathatom el, hogy továbbra is ellene vagyok a dvd-knek, és mindenki, aki Margot-hoz jár, vagy hozzám, vagy bárki más Pilates oktatóhoz, pontosan tudhatja, mi a különbség a valódi órán való részvétel és egy képernyőről utánzott program között. Ég és föld.* És amúgy most látatlanban megmondom, kedves Szent Grál-keresők, hogy pippaseggetek pusztán ettől a tornaprogramtól továbbra sem lesz. (Komplex edzésprogram, helyes étkezés, semmi sültgalamb.)

Ettől még a Pilates jó, a Pilatest imádjuk, jól formál hátsót (is), de ha heti két óra között végigeszed az ebéd-, uzsonna- és vacsoramenüket, meg az összes nassfelhozatalt, ne számíts csodára.

* És halkan megjegyzem, hogy Margot esetében legalább 305 font, ehhem. :) Bár kötve hiszem, hogy aki a fulhami stúdióban 10 alkalomért kiad 315 fontot, az a tíz fontos lemezzel kiváltaná a Pilates óráit - recesszió ide vagy oda. No de ez offtopik.

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2011.12.27. 13:45 - Szöszkeboszi

Címkék: vélemény celeb dvd gossip

23 komment



süti beállítások módosítása