Nyújtások a vízparton

Ma reggel abszolút bebizonyítottuk, hogy nyaralás alatt a szárazföldi patkányok sem csak lófrálni bírnak a vízparton. M lefutotta kora reggel a maga 10 km-ét, homokon-sziklán-árkon-bokron keresztül (na jó, én akkor még aludtam, de kész mázli, hogy legalább a napfeltelte megtekintéséről le tudtam beszélni: 6.31). Délelőtt pedig nagyon jólesett néhány ötletszerű nyújtás a parton jártamban-keltemben. A süppedős homok és az erős hullámok fejlesztik az egyensúlyérzéket, a csúszós kövek pedig kifejezetten harcore állógyakorlatokra is alkalmasak. Azért legközelebb - kevésbé ötletszerűen - nem miniszoknyában abszolválom ezeket a mozdulatokat. 

A kedvenc keresztbe nyújtó gyakorlatom, a homok és a víz ellenem dolgozik, de kitartok.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vádlinyújtás, hát egyenes, és ha nem feszülten figyelném, hogy mikor érkezik a hullám, akkor előre néznék.

 

 

 

 

 

 

 

Ezt a klasszik teljes testnyújtást sem pontosan erre a kontextusra tervezték, de vegyük úgy, hogy a nyújtás jótékony hatásain túl a sós víz jót tesz a comb/fenék bőrének.

 

 

 

 

 

 

Egy remekbe szabott kövön sok mindent lehet tenni, Bár itt nem látszik, de 30 másodpercnél tovább nem ajánlatos tartani ezt a pozíciót, hacsak nem kellemes sós arcöblítésre is vágyunk. Mint kiderült. :) 

 

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2010.07.24. 13:32 - Szöszkeboszi

Címkék: gyakorlat nyújtás nyaralunk have fun

komment



süti beállítások módosítása