Újra strike zone

Végre rávettem Kameot, hogy nézze meg magának ő is a strike zone-t, úgyhogy laza szombat esti programként beiktattuk. Itt már lelkesedtem érte egy sort, és így többedjére is csak megerősíteni tudom. Nem írom le újra (az előzőekben megtettem), hogy milyen 4 részből áll az óra, olvassátok vissza... abszolút bejövős, hogy ennyire változatos, és egyre inkább azt gondolom, hogy nagyon jó választás azoknak (is), akik időhiányból kifolyólag kevés számú edzésre tudnak menni egy héten, mert minden van benne. Kardio, hasizom, mélyizom és nyújtás, ideális elegyben.

Számszakilag (sajnos nem teljes, sorry):

Első 20 perc (bemelegítés+gerincprevenciós kickbox elemekből építkező kardio): 181 kcal (átlagpulzus 154)
Aztán kimaradt 25 perc, mert képtelen voltam a hasizmot csinálni a mellkasi jeladóval, annyira nyomott a lapockám alatt. Nagyon saccra olyan 120-130 kcal körül lehetett, mert elég dinamikusra vettük. 
Utolsó 15 perc: még egy kis lebegőülés, erősítés és nyújtás: 111 kcal (átlagpulzus 134)

Bónusz: vasárnapi izomláz a fenekemben, ritka vendég, de jólesik.

Update: Ja igen, és a kickbox tizedik percében, amikor megszólalt ez a szám, Kameoval egymásra néztünk, és még jobban belehúztunk nagy vigyorgások közepette. Már a step órájába is a kedvünkért került ez bele a múltkor, hát kit nem lelkesít, ha ezt meghallja, komolyan? Klasszik.

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2010.12.13. 08:04 - Szöszkeboszi

Címkék: vélemény vendégségben strike zone

9 komment



süti beállítások módosítása