Mozis játék a kertvárosban

win.jpgMozijegyeket kapott a Pilates blog: ezúttal a Kertvárosi kommandó című vígjátékra nyerhettek két ülőhelyet fejenként (azaz lehet vinni egy attachmentet) - és persze premier előtti vetítésre.

A dátum jövő szerda, azaz 17-e este 7 óra egy budapesti moziban.

Öten nyerhettek és vihetitek a párotokat, aput, anyut, kimozdítandó kisgyerekes anyuka barátnőt, vagy a túl hangos szomszédot, ha utálja Ben Stillert :) Azért van a filmben egy csomó sorozatos jó arc is, na.

És önző módon azt találtam ki, hogy azok között fogok sorsolni, akik fel vannak iratkozva a posztértesítős hírlevélre. Ha te már fel vagy, akkor küldd át azért másnak a linket, hátha ő nyeri és nem te, s mégis téged visz! :)

Itt is van az űrlap a feliratkozós oldalról, ni:

E hét vasárnapig nyomhatod a gombot. A játék véget ért, a nyertesek emailben értesülnek a vetítés réazleteiről!

 

 TheWatch_online.jpg

Előzetes itt.
A tartalomból: Négy átlagos, alig dilis kertvárosi polgár (Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill, Richard Ayoade) csupa egyszerű örömre vágyik: nyugalomra, nőkre és egy sörre távol a családtól. Így aztán polgárőrséget alakítanak, melynek tagjai – kötelességtudó vezetőjüket kivéve – esti járőrútjaikat kizárólag ürügyül használnák arra, hogy együtt szökhessenek el az otthoni kötelezettségek elől. Komoly bajra, igazi bűnre, súlyos problémákra nem számítanak: az ő környékükön ritka is az ilyesmi.
És természetesen semmi sem úgy alakul, ahogy tervezték. A csapat már első járőrútján olyasmibe ütközik – szó szerint –, amilyet még a tévében sem látott. Őrült kaland veszi kezdetét, melynek során a világ legalkalmatlanabb figurái egy náluk sokkal hatalmasabb erővel szállnak szembe. És a legnagyobb meglepetésükre nem is teljesen esélytelenek…

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2012.10.08. 11:21 - Szöszkeboszi

Címkék: nyereményjáték

komment



süti beállítások módosítása