"Fit your life!"-nap

Kedves Olvasóim, annyira vágytam már arra, hogy a gyakorlatban is elétek tárjam mindazt, amiről a blog szól... bár tudjuk, hogy a fittségünk és egészségünk nem egyszer hosszas időbefektetés eredménye (cserébe hosszan is tart az életünkben...), most szánunk egy napot a témára, ha van kedvetek, csatlakozzatok!

2011. június 26-án (vasárnap) a
Pilates blog bemutatja:
"Fit your life!"
Fitness- és Egészségnap

Helyszín: Budapest, XIII. Tátra u. 4. Roxy Stúdió (a Vígszínház mellett)

Program:

10.00 - érkezés

10.30-11.30: Vidám napindító Pilates bemutató óra (követhető kezdőknek is!)

11.30-12.30: "Hogyan sportoljunk egészségesen?" - előadás.
Beszélni fogunk a gerincprevencióról, ízületkímélésről, nyújtásról, a szívünk egészségéről... Nem monológ ám a program, készülhetsz kérdésekkel is, kötetlen beszélgetés formájában!

12:30-13:30: Kondi light óra by Adamcsek Edit (Avagy, mit bírsz? Mondjuk a saját testsúlyodat...?)  Vendégként voltam az órán és itt megírtam.

13:30-14:00: Szünet. A belépőhöz jár büféjegy (étel-ital)

14:00-15:00: "A változatosság gyönyörködtet" - előadás.
Hogyan állítsuk össze a mozgásprogramunkat? A variációk száma végtelen... Ámde egy közös beszélgetés három, különböző profilú edzővel tán sok mindent megvilágít :)
Közreműködők: Szentpéteri Kriszta (wellbox, iron boxing, Alakformáló Special), Závecz Kriszti (aerobik, Spinning, Polar OwnZone edző), Dávid Enikő Szöszkeboszi (Pilates, személyi edzés)

15:00-16:00: Alakformáló Special óra by Szentpéteri Kriszta (vendég az órán tapasztalataim itt és itt)

A Fit your life napi belépő díja: 2.000 Ft.  

A belépőben benne foglaltatik az előadásokon és órákon való részvétel, valamint egy kis túlélőcsomag. Az előadások létszáma korlátlan, azonban a lenti jelentkezési lapon kérlek jelöld meg, mely órákon szeretnél részt venni. Az órákra azok juthatnak be prioritásban, akik be vannak regisztrálva; ha felszabadul hely, akkor azok jutnak be, akik várólistások, majd ha véletlenül mégis van még üresedés a helyszínen, a spontán-későn meggondolók akkor jöhetnek. 

Bármi egyéb kérés, kérdés: kommentbox, itt lent. Ja és lájkold légyszilégyszi, ha szerinted is ez az egész olyan lájkolnivalóóó :)

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2011.05.23. 22:00 - Szöszkeboszi

Címkék: rendezvény

4 komment



süti beállítások módosítása