Keresünk egy jó ügyet!

Manapság az élet számos területén felelősséget kell vállalunk, és mindeközben sok minden, ami fontos, háttérbe szorul. Elsősorban igaz ez az olyan elfelejtett vagy félresöpört értékekre, mint az egészségünk vagy a belső harmóniánk...

A bejegyzés kicsit offtopik, de emberek, a hamarosan induló Flow body&mind terem segítséget ajánl, és a Facebookon oly kevesen reagáltak még rá! Pedig biztos, hogy TI is tudtok egy jó ügyet, aminek elkél a segítség. Ha nem, akkor is osszátok meg a felhívást, kérlek.
A részletek:

Szívesen támogatnánk más célokat, értékeket is - a fentiekre való odafigyelést a Flow puszta létével igyekszünk támogatni -,  természetesen ezeket képviselő szervezetek által: erre várjuk a javaslatokat. Akár ilyen szervezet képviselője vagy, akár csak figyelmünkbe ajánlanál egy jó ügyet, Facebook oldalunkon megteheted.

Annyit kérünk, hogy posztolj figyelemfelkeltésül egy fotót vagy linket Facebook oldalunk üzenőfalára itt: http://www.facebook.com/flowcenter és írj mellé néhány sort, hogy kicsoda-micsoda és mivel foglalkozik az adott szervezet. A fotó lehet logó, portré, eseményről készült fénykép, bármi, amiről úgy érzed, üzenetet hordoz.

Az ajánlási, jelentkezési határidő: május 10.

Kérések:

  • Ajánlásra kerülhetnek alapítványok, egyesületek, intézmények, nem a forma a fontos.
  • Legyen egy olyan konkrét célja (projektje, feladata, tennivalója), amelynek eléréséhez örül a segítségnek.
  • Minden tiszteletünk a WWF-é, UNICEF-é, sőt a Bátor táboré is (különösen), de elsősorban olyan ügyet keresünk, ami kisebb és kevésbé van a köztudatban, ennélfogva nagyobb szüksége lehet ránk.
  • Nagyon szeretjük az állatokat, a fákat és bokrokat is, de ezúttal emberekkel szeretnénk foglalkozni.
  • (Kicsit annyira lennénk lokálpatrióták, hogy XIII. kerületi jelentkezőknek különösen örülünk, de ez nem kitétel.)

A május 10-ig ajánlott jó ügyeknek utánanézünk, majd választunk. Ajánlj te is jó ügyet! http://www.facebook.com/flowcenter. Ha bármi kérdés van: info(kukac)flowcenter(pont)hu

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2012.05.02. 10:49 - Szöszkeboszi

Címkék: offtopic flow

komment



süti beállítások módosítása