Karácsonyi felhozatal

Valójában a cím inkább aktuális, mintsem igaz, mert a lent bemutatott dolgoknak annyira nincs sok köze Santahoz / Gyed Marózhoz / Jézuskához, ahhoz annál inkább, hogy szerintem a pokol néhányadik bugyrában tartózkodnak a lelkiismeretes bürokraták, én meg nem akarok (tudnék, heh) közéjük tartozni. Szóval, most jutottam odáig, hogy az arra kíváncsiaknak elérhetővé teszem az egyébként nyár óta létező Pilates blog - Fit your life! pólót. Aki szeretne jó anyagú és állatjó grafikájú edzőfelsőt, most rendelhet. Plusz, közkívánatra: tanfolyam ajándékutalvány is igényelhető.

Női ujjatlan top:

eleje+háta

Nagyon jó, edzésre alkalmas anyag, vékony (150g) könnyen száradó poliészter. S-XXL méretig, a mérettáblázatért ide kattinthatsz. (Megj.: a póló kicsit felül van méretezve, azaz az S-es az egy bő S-es, amolyan németesen.)

Ára: 2990,- Ft/db, Budapesten átvehető személyesen, avagy postaköltség: ~500 Ft (ha többet rendelsz, egyeztetünk)

A póló rendeléshez ide kattints kérlek, és töltsd ki a Pólóküldő Kérdőívet. Utána persze emailben kapsz visszaigazolást.

Csavar a sztoriban, avagy: férfi ujjatlan edzőfelső

eleje+háta

A férfi póló egyedi felirata az első és egyetlen beérkezett pályamű hazánk egyik olyan tévés majmától (önvallomás, nem én hívom így), aki nyelvi sziporkáiról (is) híres, és egyszer anno megkértem, adjon ötletet a blog szlogenjére. Azért a pólót azóta is hordja. (Mondhatni, Limited Edition.)
Anyaga ugyanaz, mint a nőinek, S-XXXL méretig rendelhető. (Mérettábla itt.)

Ára: 3590,- Ft/db, Budapesten átvehető személyesen, avagy postaköltség: ~500 Ft (ha többet rendelsz, egyeztetünk)

A póló rendeléshez ide kattints kérlek, és töltsd ki a Pólóküldő Kérdőívet. Utána persze emailben kapsz visszaigazolást.

És ha igazán jót akarsz tenni valakivel: vedd rá, hogy mozogjon!

Pilates tanfolyam ajándékutalvánnyal például. A 4 alkalmas alapozó tanfolyamról szóló ajándékutalvány névre szóló, beváltható március 31-ig (azaz a januári, februári, márciusi vagy áprilisi tanfolyamra lehet jelentkezni vele).

Egy kurzus ára 5.600 Ft - ennek ajándékozása úgy zajlik, hogy a felét (2.800 Ft) kell rendezned most, a másik felét akkor, ha az ajándékozott kiválasztja a neki alkalmas időpontot. (Fizetés személyesen vagy utalással lehetséges.)

A januári alapozó tanfolyam időpontjait már itt megtalálod

Az ajándékutalvány igényléshez ide kattints kérlek, és töltsd ki az IgénylőÍvet. Utána emailben kapsz visszaigazolást.

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2011.12.06. 10:20 - Szöszkeboszi

Címkék: tanfolyam offtopic póló ajándékutavány

komment



süti beállítások módosítása