A modellek csudálatos világa

Valamennyien tisztában vagyunk már a photoshop sminkeszközeivel, a csajok a legszebb konkurenciára is rálegyintenek, hogy tuti retus, a pasik meg már azt sem hiszik el, ami a szemük előtt van. (Not.) Na de ha valamibe még belesajdul az átlagnő szíve, az a kifutókon végiglibegő fehérneműmodellek párducteste, amelynek láttán nincs meg a halvány vigasz, hogy megszaladt a clone stamp tool.

Úgyhogy tán mégis adok egy kis halavány vigaszt, vagy legalábbis eloszlatom az illúziót. A Victoria's Secret modellek, illetve a Fitness Model (kvázi-testépítő) verseny párductestei ugyanis kifejezetten egyszerhasználatos porhüvelyek.

Természetesen a ránézésre is kellemes kinézet és a jó alkat többségében alapadottság (leszámítva a szilikontölteteket és zsírleszívásokat), de ettől még senki nem úgy néz ki a pódiumon, ahogy. A Produkáljuk Magunkat Napot hosszadalmas, kemény edzésidőszak előzi meg, legyen szó akár a testépítő szervezetek eyecandy kategóriájának - ami nem a gusztustalanul szétgyúrt és erezett antinőkről szól, hanem a szép bikinis testekről - résztvevőiről, akár a fehérnemű-modellekről.

Northfoto - Gregory Pace / Beimages

Több órás súlyzós edzések, változatos kondicionáló edzések, személyi edzők ostorral a kezükben: ez a program a Nagy Napot megelőző hónapokban, no persze gondosan összeállított étrenddel. Ne feledjük, ők nem a száradó kórókra aggatott drága szőrméket mutogatják, ahol a tervező kispórolta a csizmabőrt a vádlirészről, és csak csirkék húzhatják fel. A bikinihez nem menő az etióp borda, s a következő szezon míderei is csak a szépen épített női testen állnak jól.

A villantás előtti másfél-két hónapban az aktív szálkásítás ideje következik. Még több edzés, a tökéletes alak kifaragása. Majd az utolsó hét maga a purgatórium: a lányok folyamatosan lejönnek a szilárd ételről, gondosan porciózott tojáson és salátán élnek, az utolsó 1-2 napban pedig elhagyják a folyadékot is, hiszen a szervezet addigra már minden cseppet elraktározna. Hogy mindezek után teljesen dehidratáltan, ámde gyönyörűen definiált, azaz anatómiailag a legszebben mutató izomzattal hogyan képesek végigmenni a reflektorok közepette, számomra felfoghatatlan. Mindenesetre a képeken és videókon látott irigylésre méltó testeknek ez az ára: és mindez néhány óra lejáratú látványért.

(Persze nem kell sajnálni ezen hölgyek pasijait, azért a mindennapokban sem járnak rosszul otthon - esztétikai szempontból legalábbis -, de egyetlen percig se higgyük, hogy azok a tökéletes ívben húzott hasizmok minden random este úgy villannak a háziköntös alatt, mint a bemutatókon.)

És ha Angyalokat nem is tudunk megszólaltatni a témában, néhány honos versenyző nyilatkozott egy fitnesz EB után:

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2011.11.16. 11:30 - Szöszkeboszi

Címkék: mythbusters gossip kifutók világa

26 komment



süti beállítások módosítása