Well-come

“To keep the body in good health is a duty... otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear.” - Kötelességünk jó egészségben tartani testünket, hisz másképp elménk nem lehet tiszta és erős. (Buddha)

Kedves Látogató, üdvözöllek oldalamon! Dávid Enikő vagyok, Pilates oktató, személyi edző, és ez a blog a Pilates - és tágabb értelemben véve a fitness - világának bemutatására vállalkozik.

A mozgás a mindennapjaim fontos része - a Pilates persze a szívem csücske -, és MINDENKI mindennapjaiban helyet kellene kapnia, hogy egészséges, teljes és boldogabb életet éljen. Persze, a mozgás nem önmagában megoldás, hanem egy olyan életmód részeként, amely egyszerre tud megfelelni a modern kor szabta környezetnek, és a testünk atomi szintű igényeinek. És ez nem könnyű :)

Bár a blog a Pilates témájából indult ki, hamar felismertem, hogy a sporttal, életmóddal, alap anatómiai kérdésekkel kapcsolatosan tonnányi félinformáció (illetve információhiány) nehezíti az egyszeri Jobban Szeretnék Élni De Hogyan Olvasó dolgát. Azóta azért gépelek (sokat!), hogy kicsit segítsek az eligazodásban.

A bal oldalon találsz egy "Ide is kukkants" felhívást, amelyben próbáltam összerendezni a legfontosabb alapokat az oldal alaptémájával (a Pilatesszel) kapcsolatban. Emellett pedig - ahogy az egy bloghoz illik - archívumban illetve címkékkel rendezve tudod olvasgatni az oldal tartalmát. Igyekeztem praktikus, tudományos, és szórakoztató témákat egyaránt felvonultatni, hogy lehetőleg Te is megtaláld a neked tetsző olvasnivalót!

Amennyiben kedvet kaptál a gyakorlatban is megismerkedni a Pilatesszel, vagy éppenséggel már ismered, de kedvet kaptál megismerkedni velem: az egó jelzést követve megtalálod a kapcsolatfelvétel módjait. És nyugodtan keress akkor is, ha általánosságban véve életmód- vagy sportkérdésed van!

Kellemes időtöltést kívánok!

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2010.04.26. 08:16 - Szöszkeboszi

8 komment



süti beállítások módosítása