Kérdezd a Pilates blogot!

Avagy a Google szerint szinte mindenre tudom a választ... lássuk a feltett kérdéseket. Alapvetően jót nevetek rajta, és inkább nem gondolok bele, hogy ezeket emberek tényleg így beírják egy keresőbe.  (Azért ha egyszer egy AI megteremti a cylonokat, amik aztán fellázadnak és kiirtják az emberiséget, akkor az az AI a Google lesz, én szóltam...)

Elsőre jöjjön egy elkeseredett aspiráns, gondolom randi előtt: "hogyan agyam le az uszogumikat 1 het alatt" majd: "hogy agyam le az uszogumikat 5 nap alatt" aztán "hogyan agyam le az uszogumim hamar" (ekkor már bizonyára sürgetett az idő...) - Remélem, megtalálta, hogy lokálisan nem fogyunk, se úszógumiról se máshonnan. És nem kellene csodát várni sovány malac vágtában...

Jöttek masszív matekosok: "hogyan mérjünk derékszöget?" - Nos, javaslom a szögmérőt, a valódit vagy akár a virtuálisat is. "mennyi a pulzusszámunk ha 10 másodperc alatt 14-et ver a szívünk?" - Segítek: 84. 

És persze a fogyásmisztikum: "lehet-e fogyni a lúgos víztől?" (Hagyjuk már ezt a lúgosítás témát, légyszi...) "mennyit lehet fogyni a napi 5x200 kcal-os diétával?" (Igazán tartósan szerintem semennyit, utána újra zabálsz, annak tudatában, hogy hamar ledobod azt a pár kilót, aztán minden kezdődik elölről...) "ha egy hónapig nem eszek semmit, mennyit fogyhatok centiben?" (Hát pláne.) "mennyi torna után indul be a látványos fogyás?" (Függ a tornától, függ attól, milyen intenzitással űzöd, és persze attól is, mit definiálunk látványos fogyásnak.) "mennyi felülést kell csinálnom hogy lefogyjak?" (Jaj.)

Vannak egyébként egész értelmeseket kérdezők, de konkrétumok híján nem tudom, milyen válaszra számítanak a Zuniverzumtól: "hogy csináljak viszonylag gyorsan kockahasat" és társai: "mennyi idő alatt leszünk hajlékonyak a nyújtásoktól?" "hetente hányszor szabad fekvőtámaszozni?"

Na meg a biztosra menők: "mennyire hasznos a futás?" "spinracingtől fogyott valaki?" "elliptikus trénerrel fogyott már valaki?" - Újfent megerősítem, hogy szinte mindenfajta sport hasznosabb, mint a semmittevés, és alapvetően biztosan fogyott már valaki olyantól, ami energiát emészt fel - bármi is legyen az.

Néhány kérdés, ami viszont kifog rajtam is: "miért táncolnak lábujjhegyen a táncosok?" (Gőzöm sincs. Kommentben, valaki?) "mennyit edzett bruce lee naponta?" (Rengeteget, az tuti.) "miért lehet megbuktatni testnevelésből?" - Na, erre a magánvéleményem az, hogy azért, mert semmit nem ér a NAT meg a testnevelés-oktatási módszerek, nem beszélve a pedagógusanyagról, tisztelet a kivételnek.

"hogy válasszunk netbookhoz tokot?" - Gondolom, a netbook méretei alapján, meg az esztétika se árt, én mindenesetre megkaptam karácsonyra a vágyott rózsaszín tokot, és nem én választottam :)

"miért szereted az anatómát?" - Erre is van válaszom. Mert lenyűgöz a testünk tökéletessége, összetettsége, szofisztikált működése, és minél többet tudok róla, annál jobban lenyűgöz, és annál több mindenre ráébredek, hogy nem tudom még. (Örök kihíváskeresők előnyben.)

Na és végül de nem utolsósorban az otthoni komfortkérdések:
"integető izom edzése otthon"
- Tricepszre gondolsz? Fordított fekvőtámasz. Tolódzkodás. Fegyencedzés.
"kézenállás szexpóz" - Ha már itt tartunk, ez szinte kimeríti a kézenállásban fekvőtámasz fogalmát, wow. Gratula.
"maradék sülthús felhasználás"
- Uhh, brassói? Legalábbis a menzán ezt csinálják. (És bármennyire is erőlködtem, erre nem tudtam reprodukálni, hogy a gugli szerint a blogon erre hol mondok megoldást...)
    
És Mr. Roid Patrollnak üzenem, hogy valaki azt is beírta, hogy "nyújtani buzis", de ez nem is igaz!
 

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2011.06.10. 22:00 - Szöszkeboszi

Címkék: google have fun

12 komment



süti beállítások módosítása