Vicces vasárnap avagy mit gugliznak errefelé

Gyűjtögetem már egy ideje, hogy mely google keresőbe beírt kifejezések alapján találtak ide a blogra a népek. Az emberi kérdező kreativitás határtalan, a google működése pedig alkalmasint teljesen rejtélyes a számomra.

Vannak persze olyan keresések, amelyek szegről-végről kapcsolódnak a mindennapi témáinkhoz, úgymint:

"mind a 206 csontunk" - Azért remélem, nem valóban a teljes felsorolást kereste bárki... javasok inkább egy anatómiai atlaszt ezesetben.

"legjobb kardioedzés az evezés" - Hmm, ezt vitatnám. Az evezés jó, de nem a legjobb.

"hogy aludjak el gyorsan" - Bárány számolás? Kifárasztás? Levendulatea?

"kézenállás medencében" - na hogyezhogy... és erre valaki tényleg rákeres gugliban??

Na és persze az igazi szakmai megtiszteltetés, hogy erre előjött a blog: "sziklamászóknak súlyzós edzésterv" - tippeket tudok adni, külön-külön a sziklamászókkal és a súlyzós edzéstervvel volt dolgom, együttesen még nem...  Bónusz: "ideális focista testsúly" - van olyan, hogy ideális focista testsúly?!

Vannak bloggerinák, akiktől elloptam a dicsőséget, úgymint "edzéseim+Noémi" - bocs Noémi :) és "annalight+szanalmas.hu" - Anna, semmi közöm az esethez, eskü!

Hogy az életmód vidékre is evezzünk: "rántott hús krumplival szénhidrát", "mennyit hízunk egynapi zabálással", "egészségtelen dolgok felsorolás", valamint "Mizo madártej recept" (LOL!) - van itt kérem rendbetennivaló a fejekben, bőségesen.

És persze felvezetőül a sikamlós témákhoz: "minden nagy férfi mögött áll egy nő" - öö, vagy előtte, vagy alatta, vagy felette? (Biztos nem Clarat keresték...). Na és persze a Téma, amelynek kapcsán az emberiség kíváncsisága kimeríthetetlen, na de mit művelek vajon, hogy a gugli ideküldi az érdeklődőket, nevezetesen: "balettos puncik", "szexpózok szüzeknek", "idős hölgyek ingyenes szeksz videjók", na meg a "jó seggű anyukák". Oké, ez utóbbit még lehet, hogy emlegettem is.

Mindennek a tetejébe egy lavinát indítok el ezzel a poszttal, mert most, hogy leírtam a fentieket, a kulcsszavak a keresőrobotok szemében még inkább megerősítést kaptak :) Szóval, kedves gugliról idevetődők: tessék sportolni, és akkor nem kell álmatlanságban szenvedni, se pótcselekvésként nagyokat zabálni, lehet evezni és sziklamászni és medencében kézen állni is, és mindenféle balettos csajt is könnyebb összeszedni, ha gusztusosan nézel ki; ha csaj vagy, a balettos pasikat annyira nem javaslom, de jó seggű anyuka még lehetsz. Ha körbenézel a blogon, a fentiek kivételével szinte mindenre találsz választ, hajrá.

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2010.12.12. 11:53 - Szöszkeboszi

Címkék: google have fun

4 komment



süti beállítások módosítása