Rendezvényajánló: Egészségnap a Flow Centerben

kicsi.jpgLassan itt a fagyos december, ám a Flow-ban nem áll meg az élet, sőt! 2012. december 1-jén szombaton 10 órától* aktív programokkal teli egészségnapot tartunk, ahová sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Ezen a napon oktatóink és a Flow-csapat (én is! én is!) mind teljes gőzzel azon dolgoznak majd, hogy látogatóink a lehető legtöbb programot kipróbálhassák, és éppolyan elégedett legyenek minden szolgáltatásunkkal, amennyire eddig voltak, aki pedig még új nálunk, az is visszajáró vendégeink egyikévé váljon.

A nyílt nap során szuper programok várják a hozzánk betérőket: először is órarendünk óráit 20 perces bemutatók formájában próbálhatjátok ki, így mindenki könnyedén eldöntheti, melyik mozgásforma hozzá áll a legközelebb; hiszen alapelvünk, hogy a testmozgás igazán csak akkor hatásos, ha az ember szereti is, amit csinál. Sikersztorink, a TRX szintén nem hiányozhat a palettáról: a látogató 20 perces közös edzések során ismerheti meg (jobban) ezt a remek mozgásformát, és izgalmas bemutatót láthat a Flow TRX-edzőinek prezentálásában.

Aki pedig elég erősnek érzi magát, itt az idő, hogy próbára tegye állóképességét és erőnlétét „Who's the boss?” elnevezésű házi versenyünkön. A legkeményebb vendégek tusájára igazi kihívásokkal várjuk a jelentkezőket, ráadásul értékes nyeremények találnak gazdára, többek között kategóriánként egy Ultimate Sandbag is. (A női cuki rózsaszín! A pasiké fekete.)

Akinek kisgyermeke van, őt sem kell otthon hagynia: a 6 éveseket már gyermek bemutató órával várjuk (mármint én, gyerek Pilatesszel). Ugyanis valljuk: a mozgás megszerettetését nem lehet elég korán kezdeni!

Mivel számunkra vendégeink egészsége és jól-léte az első, a megelőzés fontosságáról sem feledkezünk meg: a hozzánk látogatók egész nap gerincprevenciós tanácsadás, testösszetétel-mérés, tartáselemzés, dietetikai konzultáció és egyéb egészségmegőrző szolgáltatások során tudhatnak meg még többet arról, mi a jó a testüknek.

dec1_slide.jpg

A rendezvényre egyéni belépő (1000 Ft / fő) és páros belépő (1500 Ft / 2 fő) is váltható, így akár egy baráti vagy családi program egészséges része is lehet. Ezen a napon váltható kedvezményes bérletkonstrukcióink között most egy egyedi ajánlat is szerepel, amely egyébként nem része árlistánknak: vendégeink fél éves korlátlan Flow bérlethez juthatnak, amely a Flow valamennyi órarend szerinti órájának korlátlan látogatására érvényes 2013.01.01. és 2013.06.30 között.

A havibérleteket is érdemes megnézni, mert még jövő év elejére is be lehet tárazni akár 7-800 Ft/alkalom-ért 2 bérletet. Katt ide.

További információk és regisztrálási lehetőség a Flow Egészségnap oldalán: http://www.flowcenter.hu/flow-egeszsegnap/

* Tudjuk, hogy ez munkanap, de hátha év vége közeledtével szabadabbak vagytok a szabival... ennyi melós szombat után. Várunk!

flow_inside_26web.jpg

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2012.11.26. 15:33 - Szöszkeboszi

Címkék: rendezvény flow

komment



süti beállítások módosítása