Nagy hasak és csődörök

az_a_kilenc_honap.jpgAztán fotelben üldögélhetnéketek van-e? Mert néha fotelben üldögélni is jó, főleg premier előtti vetítésen egy moziban. Mondjuk egy vicces filmen, amit főleg azok az olvasók értékelhetnek, akik szeretik a csődörkörös poénokat, a sztárszínésznőket, na meg a több szálon futó komédiákat. Öööö, és akik hajlandók jót nevetni a gyerekvárás viszontagságain. (És a sztori egy bestsellerben már bevált.)

 

Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap
(What to Expect When You're Expecting)

Tíz kedves olvasó mehet másodmagával a film premier előtti vetítésére május 30-án este 7 órakor egy budapesti moziba. Csak egy kérdést kell jól megválaszolni, aztán drukkolni, hogy a szerencsés tízben legyetek.

A játék május 27-én vasárnap délben véget ért! A nyertesek:

  1. Bagaméri Béla
  2. Kálóczi Erika
  3. Fischer Gábor
  4. Törőcsik Béla
  5. Szőke Eszter
  6. Kósa Judit
  7. Tóth Márk
  8. Dr. Papp Zsófia
  9. Bakos Gábor
  10. Szabó Alexa

Gratula!

____________________________

A tévés fitness guru, Jules (Cameron Diaz) és a táncos show sztár, Evan (Matthew Morrison) maxigázon pörgő celebélete egy csapásra felfordul, mikor váratlanul szülői örömök elé néznek. A bébimániás író és ügyvéd, Wendy (Elizabeth Banks) kénytelen megtapasztalni saját testén azt, amiről eddig csak írt és beszélt, mikor a várandósság hormonjai kezdik egyre jobban megőrjíteni; eközben pedig Wendy férje, Gary (Ben Falcone) saját apjával kénytelen rivalizálni, aki sokkal fiatalabb feleségével, Skylerrel (Brooklyn Decker) vár ikreket. A fotográfus Holly (Jennifer Lopez) szeretné körbeutazni a világot, hogy adoptáljon egy gyermeket, ám a férje, Alex nem teljesen biztos a dolgában, így pánikhangulatát lecsillapítandó, beáll egy „fickós” segítő csoportba, melyben az újdonsült apák osztják meg egymással kételyeiket. A rivális szakácsok, Rosie (Anna Kendrick) és Marco (Chace Crawford) számukra is meglepő összemelegedése pedig váratlan következményt von maga után: mi a teendő, ha az első randiból rögtön első gyerek is lesz?

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2012.05.21. 10:30 - Szöszkeboszi

Címkék: videó nyereményjáték

1 komment



süti beállítások módosítása