Boldogot, még ha küzdős is

Sűrű és tapasztalatokkal teli év áll mögöttünk: mögöttem legalábbis, de ahogy elnézem a környezetemet, mindenkinek volt valami tanulnivalója a Zélettől 2011-ben. Ami 2012-t illeti, jellemző módon megint lecsaphatatlan optimizmussal viseltetem iránta: és akármennyire is küzdelmes évnek ígérkezik, javaslom, ne hagyjuk magunkat.

Mindenekelőtt tartsuk még inkább becsben azt, ami megőrzi egészségünket és belső nyugalmunkat: mozogjunk és töltődjünk fel élményekkel! Ezt kívánom mindannyiunknak az új évre, fogadalmak és intelmek helyett pedig ajándékot hoztam.

Pontosabban kaptam, mert Zsom újra rajzolt

 

Gondolom, mást is töprengésre késztet, hogy mit csinál egy spárgában ülő punk egy sárga karddal és két másik kis punkkal. Nos, Zsombor végre talált egy mozgásformát, ami tetszik neki (és nem utolsósorban alkalmas arra, hogy levezesse a hatévesek Duracell-nyuszit megszégyenítő energiáit). A képen egy aikido-edzést látunk, az edző - aki nem RSG-zik, hanem elvileg guggol - egy botot tart a kezében, és azon kell épp Zsombornak átugrania. Vegyük észre, hogy a képen megemlítésre került (ergo fontos eleme a jelenetnek) a csapattárs is. Jellemformálás a javából, az ábrázolt hajviselet pedig csak a művészi szabadságot jelképezi asszem. A mű kattintásra nagyobb lesz.

Ha nem akarsz lemaradni a következő posztról, itt kérj értesítést:

 

2012.01.01. 14:58 - Szöszkeboszi

Címkék: have fun zsom rajzol

1 komment



süti beállítások módosítása